Tuesday, March 23, 2010

14 EPOS Sportive 3396 Limited Edition 222 Pieces

Jam Epos Sportive 3396 Limited Edition 222 Pieces ini adalah keluaran khas untuk pasaran Malaysia sahaja dan dikeluarkan sebanyak 222 unit sahaja. Penampilan Simple & Nice. Namun Jam Epos ini tidak begitu terkenal di kalangan kedai. Seperti perbualan dengan sedara Asmar (dunia jam), tidak semua kedai mengenali jenama ini.
Selepas hampir 6 bulan menunggu dan bersabar selepas pertemuan pertama dengannya di Midvalley,akhirnya berjaya juga saya memiliki jam ini.Namun bukan dibeli di Midvalley kerana yang itu telah dijual.
Dalam kotak kadboard ada lagi kotak kayu yang tersimpan di dalamnya. Seolah-olah menjumpai peti harta karun. Cuma tidak memerlukan Kunci untuk membukanya.

Ni pulak Surat Beranak Jam ni. Kali pertama membeli Jam Swiss. Ada surat Beranak. Biasa beli jam Seiko cuma ada Warranty Kad sahaja.

Inilah dia jam yang diidamkan selama 6 bulan. Walaupun telah membeli Seiko Diver Monster untuk mengubat hati, namun penangan Jam Epos Limited Edition ini tidak dapat dibendung. Kali ke-2 bertemu jam ini,terus aje membawa pulang bersama.


Pada Sesiapa Yang berminat boleh Menghubungi saya.Menurut kenalan saya,dier masih boleh mendapatkan Jam ini.Tetapi yang tinggal sangat Limited. Saya ada terjumpa seorang pembeli dari Norway yang memiliki Jam ini. Dier beli dari Japan. walaupun jam ini Limited Edition untuk pasaran Malaysia, ada juga yang sampai ke luar negara.TQ.

16 comments:

  1. Tahniah bro! Puas hati betul. Penantian yang lama sangat berbaloi bila dapat jam yang best camni. Hahaha.. Bertuah bila dapat miliki model limited ni...

    ReplyDelete
  2. Thanks.Hari nie 1st day pakai jam nie.best.walaupun besar,tp selesa dipakai.tidak terlalu berat.apa lagi?sementara stock masih ada...sambar la sebijik lagi :-)

    ReplyDelete
  3. Haha.... tak dah kot. Nak buru yang lain plak... tapi masalahnya tak tau jam apa... Wakakaka...

    ReplyDelete
  4. ish..ish..sui woo..brapa harga bro?

    ReplyDelete
  5. Dalam RM2.9k. Kalau minat, kontek bro Vic. Boleh cuba usahakan dapat satu... Sementara masih ada

    ReplyDelete
  6. dabu bila nak sambar epos ni... byk cantik loo...

    ReplyDelete
  7. Model biasa banyak kedai jual. Model limited ni tak banyak. Bro Vic boleh carikan kalau berminat

    ReplyDelete
  8. sorry lambat reply...sibuk skit maklum nak exam dah nie...
    sesiapa yg berminat boleh menghubungi saya...ada lagi 1.
    if lebih dpd sorg yg nak,sy kena cuba order lagi tgk ada stock ke tak.

    tahniah pada sedara yang telah memiliki seibijik lagi epos limited ini...anda tahu siapa anda...haha...

    ReplyDelete
  9. harga kdai rm2.9 mcm duniajam cakap.
    tp sy boleh dapat harga special lagi skit.contact sy if berminat.TQ.

    ReplyDelete
  10. saya tertarik menonton. sila menulis saya untuk alexroth514@yahoo.com

    terima kasih

    ReplyDelete
  11. hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

    ReplyDelete
  12. bro vic.

    saya jumpa yg rubber strap.
    harga sama la dlm RM2.9k
    dapat discount 25%. tu dah kira ok ke? ke boleh dpt murah lagi?

    ReplyDelete
  13. All walks of life to any outfit we choose a wristwatch is always there as the accessory that emphasizes a person’s individuality, style, status, taste level.
    Cartier Replica watches

    ReplyDelete
  14. Thank full , epos he was new Way to help to us to get the business running sucessfull.

    ReplyDelete